oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

STA/ru
STA/ru
0 13.08.2016 18:00:48

Vujović po tekmi z Nemčijo brez dlake jeziku

Grega Wernig
Slovenski selektor ni bil zadovoljen ne s predstavo svojih varovancev, ne s številnimi drugimi zadevami, ki so se odvijale med tekmo z Nemčijo.

Veselin Vujović, selektor Slovenije je bil po dvoboju zelo nezadovoljen s predstavo svojih varovancev. "Tudi ta dan je moral priti. Nisem zadovoljen, kako je bilo vse to videti. Nisem zadovoljen z igro, našo obrambo, nisem zadovoljen s sojenjem ne z obnašanjem ljudi, ki so zadolženi za službene zadeve. Izpadlo je, kot da se olimpijske igre igrajo za njih, mi pa smo samo roboti, ki moramo biti ves čas tiho in trpeti. Imajo debilna pravila."

"Za koga je prišlo občinstvo, mogoče, da gleda sodnike? To mi leži na srcu, nima pa toliko povezave z današnjo tekmo. V njej nas je po mojem mnenju pokopal zgoden začetek, vstati smo morali ob pol šestih. Pol igralcev mi je spalo, prezgodaj je to za nas. Očitno najbolj za vratarja, ki sta me danes razočarala. Imela sta malo obramb, vse žoge, ki so šle na gol, so končale v mreži, še posebno v drugem polčasu. Imela sta žoge, se jih dotikala, a vedno so ušle v gol," 
je še o vratarjih in o zgodnjem začetku tekme dejal Vujović, ki bo skušal svoje varovance predramiti za naslednjo tekmo proti Poljakom, ki bo prav tako ob 14.30 po slovenskem času (9.30 po brazilskem).



Uroš Zorman, kapetan Slovenije pa je o tekmi dejal naslednje: "Kot sem rekel v napovedi tekme, prišel bo tak dan, na srečo je prišel danes, vemo, da je ključna tekma četrtfinale in upam, da bomo takrat razbrali napake, ki smo jih delali danes, ter se nekaj naučili iz tega. Škoda, kar nekaj tekme smo imeli v svojih rokah, posebej prvi polčas, po katerem bi morali na odmor oditi z bolj občutno prednostjo, a to je rokomet. V njem hitro prideš iz plus dva na minus tri, tako pač je v modernem rokometu. Gotovo bi si danes tudi mi zaslužili zmago, ampak vseeno, drugi polčas so bili Nemci boljši. Na koncu smo vsaj prišli do treh golov razlike in če bo vse, kot mora biti, bomo v vseh kombinacijah notri." 
Dean Bombač, igralec Slovenije: "Nimamo kaj. Zdržali smo dolgo, bili v igri skoraj do konca. Odločilno je bilo to, da smo drugi polčas odprli slabo, vse, kar so vrgli v gol, so zadeli. Danes niti sreče nismo imeli, a to je šport. Nič ni katastrofalnega, nič odločilnega, vemo, kdaj bo odločilna tekma. Treba bo pozabiti na poraz in glavo preusmeriti na Poljake. V prvem polčasu smo imeli svoje priložnosti, nismo izkoristili dveh igralcev več, namesto, da pridemo na štiri gole prednosti, je prišlo do izenačenja. Na začetku drugega polčasa pa, kot da nam bi pošle moči, padli smo v obrambi, izgubljali dvoboje ena na ena, dobivali gole od povsod. Nimam pojma, kaj se nam je zgodilo, najbrž nam je padla zbranost. Če bi se postavili kot v prvem polčasu, mislim, da bi z lahkoto zmagali. Nismo, glave gor, priložnosti bodo še."

Značke: rokomet, vujović

Članki iz rubrike