oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 17.11.2014 12:11:11

Konec je, trdijo v Firencah

Profimedia
Zdi se, da se je odnos med Josipom Iličićem in Fiorentino pokvaril do te mere, da se ga ne da več popraviti. V "zasedi" že čakajo trije tekmeci iz serie A.

Čeprav se je Josip Iličić pred dnevi opravičil (sicer ne preveč iskreno, pa vseeno) navijačem Fiorentine za gesto s tekme proti Napoliju, se zdi, da je njegove pustolovščine v Firencah več ali manj konec. Da je temu tako, poroča lokalni časnik La Nazione, ki ne dvomi o tem, ali bo Iličić januarja zapustil stadion Artemio Franchi ali ne, edino vprašanje, ki si ga zastavlja, je naslednje: kam bo Gorenjec odšel? In ker začetek zimskega prestopnega roka ni več daleč stran, je jasno, da se bodo govorice v prihajajočih dneh le še dodatno okrepile.


Za zdaj pa je "scenarij" takšen: za Iličića naj bi se ogreli predvsem trije klubi. Prvi je Palermo, za katerega je že igral in ga lani zapustil za visokih devet milijonov evrov, drugi padli velikan Milan, ki po razprodaji šampionske zasedbe nikakor ne zmore stopiti nazaj na pot stare slave, tretji pa Napoli, torej tisti, na tekmi s katerim si je, kot kaže, Iličić dokončno zaprl vsa vrata pri Fiorentini.

Sicilijanci in Neapeljčani naj bi se v tem trenutku najbolj nagibali k temu, da bi si nekdanjega člana Interblocka in Maribora sposodili do konca sezone, v Milanu pa menda razmišljajo malce drugače. Iličića so bojda pripravljeni dokončno sprejeti medse, a spet ne tako, da bi zanj mastno plačali. Se pa zato nagibajo k menjavi dveh nogometašev; na San Siro bi odšel Iličić, v nasprotni smeri Giampaolo Pazzini. Odkar rdeče-črne s trenerske klopi vodi Filippo Inzaghi, Pazzini igra bore malo, v Firencah pa imajo največ težav prav z napadalci. Giuseppe Rossi je spet poškodovan, ponavljajoče se zdravstvene težave že dolgo pestijo tudi Maria Gomeza. Če bodo torej Firenčani pristali na takšen posel, to zaradi naštetega dejansko sploh ne bi bilo veliko presenečenje.

Članki iz rubrike