stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
0 07.09.2023 13:49:18

TAEKWONDO KLUB KANG: Avgustovske priprave v Portorožu

Od 13. do 19. avgusta so se člani Taekwondo kluba Kang pripravljali na jesenski del tekmovalne sezone na tradicionalnem Poletnem taboru v Dijaškem domu v Portorožu.

Priprave pa so bile še posebej pomembne za dva reprezentanta, Vida Miloševića in Jakoba Kastelica, ki sta se jih udeležila v sklopu priprav na svetovno prvenstvo v Sarajevu. Oba sta se pred tem ravno vrnila z reprezentančnih priprav, ki so prav tako potekale v Bosni.

Poletnega tekvondo tabora v Portorožu so se udeležili: Jakob Kastelic, Vid Milošević, Martin Prijatelj, Denis Levičar, Erik Kastelic, Maja Kveder, Vasja Živković, Stela Svetlik, Darja Podpečnik, Sofi Zakrajšek, Leoni Zakrajšek, Filip Zupančič, Helena Prosen, Tristan Maj Udovič Bes, Timotej Marolt, Arjan Rus, Tibor Jože Rozina in Gabrijel Črnila.



Trenirali so dvakrat na dan ter tako poskrbeli za kondicijo in dvig ravni znanja tekvondoja. Treninge tekvondoja so opravljali v dvorani, tekaški trening in poligon pa so imeli na prostem. Trenirali so pod vodstvom trenerja Tomaža Zakrajška in trenerke Renate Mavrič.

Vsak dan so se tudi kopali, uživali na sladoledu, se veliko družili in spletali nova prijateljstva. Med drugim so si ogledali film, nastopali in se sprostili na zaključnem disko večeru, se igrali družabne igre ter s seboj odnesli mnogo lepih spominov s poletnega tekvondo tabora.

Članki iz rubrike