stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ue
ue
0 28.11.2023 09:29:43

Pohvale Olimpiji kar deževale! Spet izjemne številke, naslednjič se obeta rekord!

Giovanni Colombo
Tudi letos je Olimpija organizirala tradicionalno tekmovanje Ljubljana Open.

Gre za mednarodni karate turnir z množično udeležbo tekmovalcev iz številnih slovenskih klubov in tistih iz tujine. Ekipa, zbrana okrog Đulage Huskića, je tudi letos v slovensko prestolnico privabila pisano zasedbo tekmovalcev vseh starosti, ki so napolnili dvorano Maksa Pečarja v Črnučah, kjer je potekalo tekmovanje.


'Glede na to, da je naše tekmovanje znano po tem, da vabimo tekmovalce iz tujine, na kar smo zelo ponosni, si hkrati želimo, da dogodek doživite v športnem duhu, ki vam bo omogočilo obilo novih poznanstev in zanimivih trenutkov,' so pri Olimpiji napisali v napovedi in vabilu tekmovalcev v Ljubljano. Prišlo jih je krepko čez 500 iz kar 91 klubov iz devetih držav. Bilo bi jih še precej več, če ne bi prav ta dan v Avstriji potekalo državno prvenstvo in v Osijeku hrvaško izbirno tekmovanje, obenem je teden dni prej Hala Tivoli gostila balkansko prvenstvo. V idealnem primeru bi bila gotovo presežena lanska številka sodelujočih, ko je tekmovalo skoraj 800 karateistk in karateistov.

A tudi tako so bile številke sodelujočih tekmovalk in tekmovalcev ter klubov zelo lepe, najpomembnejše pa je, da je tekmovanje uspelo in so gostje zadovoljni zapuščali prestolnico, z enotnim sporočilom, da se naslednje leto spet srečajo, ko bo na sporedu že 19. Ljubljana Open. Takrat verjetno z rekordno udeležbo.

Galerija

Članki iz rubrike