franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rp
rp
0 30.11.2016 11:18:35

Selektor srbskih odbojkarjev zagrozil z odstopom

Nikola Grbić
Profimedia
Zaradi nizkih udarcev do njegovega brata Vladimirja selektor odbojkarske reprezentance Srbije Nikola Grbić ne želi sodelovati z novim vodstvom njihove zveze.

Do točke preloma je prišlo v boju za funkcijo predsednika Odbojkarske zveze Srbije, za katero je kandidiral tudi Nikolin brat Vladimir Grbić. Ta je bil na volitvah poražen, novi predsednik zveze Zoran Gajić pa bi z nizkimi udarci brata zdaj rad sprl med sabo. Zaradi njegovega vedenja selektor razmišlja o odstopu s svojega položaja.


K temu ga je še dodatno spodbudila zadnja izjava novega predsednika zveze. "Nikola je Nikola, Vladimir pa Vladimir. Še od mladih let ga moti, da ga starejši brat maltretira. Ohladil se bo tudi Vladimir. Mi smo športniki, če bi igrali šah, bi se obnašali verjetno enako," je dejal Zoran Gajić.

Z izjemo tega nizkega udarca, ki na napačen način javnosti predstavlja odnos med dvema bratoma, se jih je še kar nekaj zgodilo med lobiranjem pred glasovanjem za predsednika. Na sami skupščini je prišlo tudi do kršenja izborne procedure, ko je Goran Gradinski ignoriral strokovno razlago pravnika iz odbojkarske zveze Beograda, zakaj bi glasovanje moralo biti tajno in ne javno.

Značke: odbojka, srbija, selektor

Članki iz rubrike