podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

sm
sm
0 04.03.2015 21:07:57

Borčnik briljiral v derbiju

sm
Minuli konec tedna je postregel z derbijem italijanskega prvenstva med BRB Ivreo in Pontesejem, v katerem se je še posebej izkazal slovenski reprezentant Aleš Borčnik.

Veliki derbi med Pontesejem in BRB Ivreo se je razpletel z remijem 12:12, polna dvorana pa je lahko uživala v vrhunskem balinanju. V domači zasedbi so imeli ponovno glavno vlogo slovenski balinarji, med katerimi je bil najbolj razpoložen Aleš Borčnik. Aktualni svetovni in evropski prvak v hitrostnem zbijanju je v tej disciplini zadel izjemnih 49 krogel, uspešen pa je bil tudi v štafeti skupaj s Stefanom Pegorarom. Zelo razpoložena sta bila tudi Jasmin Čaušević in Davor Janžič, ki sta dodala po štiri točke, Zoran Rednak pa je bil uspešen s Čauševićem v igri dvojic.


Borgonese z Juretom Kozjekom in Erikom Petričem si je s suvereno zmago proti Val Merulu z 21:3 zagotovil mesto na zaključnem turnirju Serie A, kjer bodo nastopili še La Perosina, BRB Ivrea in Pontese.

V hrvaškem prvenstvu na vrhu lestvice ni prišlo do sprememb, saj so Vargon, Istra Poreč in Zrinjevac prišli do zmag. Vodilni Rečani so s šestimi točkami Dejana Tonejca visoko slavili na gostovanju pri Bistonu z 2:24, v boju za četrto mesto pa so Marinići z Gregorjem Oprešnikom s 16:10 ugnali Trio Pazin, za katerega je David Šircelj prispeval dve zmagi.

Članki iz rubrike