zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

zu
zu
0 05.04.2016 11:59:14

Andrea Massi: Ne mislim se več prepirati s Tino

Arsen Perić
Odlični italijanski smučarski strokovnjak je spregovoril o prihodnosti Tine Maze.

Zmeraj zgovorni Andrea Massi je v velikem intervjuju za RTV Slovenija povedal, da Tina Maze še ni sprejela dokončne odločitve o tem, ali bo njegova partnerica in nekdanja varovanka nadaljevala s svojo kariero. "Sam nisem slišal, da bi najavila konec kariere. Mediji ste slabo interpretirali izjavo. Le otroku je odgovorila, da bi se po premoru težko vrnila, sprejela pa še ni nobene odločitve," je dejal kontroverzni trener. 


48-letni Italijan je poudaril, da če se bo Tina odločila, da se vrne na strmine, njega ne bo več v njenem strokovnem štabu. "Najini računi so čisti in moje stališče je jasno: kar se tiče smučarske kariere, sem z njo zadevo končal. Upam, da me ne bo, če nadaljuje kariero, prosila, naj to storim tudi jaz," je odločno zatrdil Massi, ki bi ji bil seveda pripravljen sestaviti ekipo, in dodal: "Najin odnos je bil vedno na kocki. Na športnem področju se zato ne mislim več prepirati z njo. In točno vem, da bi se takoj sprla, če bi nadaljevala, ker sem tak, da zahtevam vedno preveč. Stara zgodba." 

Massi je prepričan, da bi slovenska superšampionka, če bi se odločila za vrnitev, hitro ujela staro fizično pripravljenost in formo, sam pa je pokomentiral tudi možnost, da bi pri smučarski zvezi sprejel kakšno pomembnejšo funkcijo od tiste svetovalne, ki jo opravlja zdaj: "Moram priznati, da sta tako direktor SZS-ja Joško Križan kot Marko Gorjanc po tihem izrazila to željo. Sem počaščen, hkrati pa vem, da si določeni trenerji ne želijo moje prisotnosti. Vse skupaj je zato malo konfliktno. Bil sem na Krvavcu (tam so bile zadnji konec tedna tekme za državno prvenstvo; op. a.) in je bilo med tekmovalci zelo prijetno vzdušje, ne pa tudi med trenerji. Se že kažejo nizki udarci."

Članki iz rubrike