zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

STA
STA
0 20.07.2016 11:51:24

Biatlonci zaključili priprave v Avstriji

Minuli teden so slovenski biatlonci zaključili 14 dnevne priprave v avstrijskem športnem središču Obertilliach, kjer so znova imeli odlične pogoje za trening. Opravili so veliko delo v obdobju, ko so na sporedu dolgi treningi na rolkah, kolesu, pa tudi v krosu in pohodih po bližnjih hribih.

Med drugim so se s kolesi biatlonci povzpeli tudi na znameniti Grossglockner, obiskali Anterselvo, kjer so prav tako opravili nekaj treningov. Seveda so posebno pozornost posvetili streljanju v miru in pod obremenitvijo. Trenerja Tomaš Kos in Miha Podgornik sta zelo zadovoljna z zavzetostjo in motiviranostjo vseh tekmovalcev, ki kažejo visoko stopnjo pripravljenosti v tem obdobju.


Po vrnitvi s priprav so imeli prijetno sponzorsko obveznost v Ravnah na Koroškem, kjer je srebrni pokrovitelj biatlonskih reprezentanc Sij pripravil Dan Metalurga. V sproščenem vzdušju so se predstavili predstavili množici prisotnih, ki so se lahko s tekmovalci tudi fotografirali, pogovorili in družili.

Zdaj imajo slovenski lovci na smučeh nekaj zasluženega aktivnega odmora, ki ga vsak preživlja po svoje, v začetku avgusta pa se bodo znova zbrali na Pokljuki in nadaljevali začrtano delo.

Članki iz rubrike