Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

su
su
0 23.10.2016 12:04:43

Jokala tudi Janica

Ob slovesu Tine Maze od svetovnega pokala v alpskem smučanju, se je na družbenih omrežjih vsul plaz lepih želja za Tinino drugo kariero.

Med tistimi, ki je bila najbolj čustvena, je bila Janica Kostelić, velika Tinina prijateljica, a od nekdaj tudi velika tekmica. Janica je objavila tudi fotografijo, ki je ovekovečila eno prvih Tininih tekem na Ošvenu leta 1993, ko je osvojila drugo mesto za Janico. Janica je Tini sporočila: "Prvič sem odhod nekega športnika v športni pokoj spremljala tako čustveno (morda zdaj razumem, zakaj je bilo tako tudi v primeru, ko sem se sama odločila za to). Veličastnost rezultata je v človeku, Tina pa je bila in je ostala velik človek. Imela je srečo, da se je ukvarjala s tem, kar jo je izpolnjevalo, s tem, kar jo je osrečevalo. Za ogromen trud, ki ga je vložila v smučanje, je bila nagrajena z vrhunskimi rezultati. Vedno je bežala od te besede, vendar mislim, da je končno čas, da jo sprejme - srečno ŠAMPIONKA."
Tini so seveda srečno pot v novem življenjskem poglavju zaželele mnoge tekmice - od Anne Veith, Lare Gut, Mikaele Shiffrin... zanimivo pa je, da se ni oglasila njena velika tekmica Lindsey Vonn, ki je kot kaže preveč zasedena s promocijo svoje nove knjige, dirko formule ena v Austinu in koncertom Taylor Swift.

Članki iz rubrike