evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

bk
bk
0 14.09.2015 09:37:10

Liga KHL: Super, dobro in slabo

Profimedia
V ligi KHL danes na sporedu nov slovenski obračun.

V preteklem tednu je CSKA odigral tri tekme, na katerih je prišel do dveh zmag, kar je za ruske prvake dober rezultat. Doma so Moskovčani s 5:2 premagali Salavat Julajev, nato so morali priznati premoč Metalurgu iz Magnitogorska, ki je v ruski prestolnici slavil s 3:1. S tem je moštvo Jana Muršaka doživelo prvi poraz v domači dvorani, kjer je do zdaj petkrat zmagalo. Včeraj je CSKA gostil še Jekaterinburg in ga s 4:1 zanesljivo odpravil. Jan je na tekmah s Salavatom in Jekaterinburgom igral 15 minut in pol, proti Magnitogorsku je bil na ledu dobrih 19 minut, a se na teh tekmah, kljub skupaj desetim strelom na gol, ni vpisal v strelsko statistiko.

Za Medveščak zadnji dnevi niso bili najbolj prijetni, saj se na treh tekmah ni veselil zmage. Nazadnje je z 1:2 izgubil pri Dinamu v Moskvi, s 3:4 po kazenskih strelih pa v Podolskem. Gašper Krošelj je bil na obeh tekmah v postavi, a je kot drugi vratar srečanji spremljal s klopi.



Najbolj sladko so se v preteklem tednu smejali v Bratislavi, zdaj so zmagali trikrat zapored, od tega dvakrat v gosteh. Po domačem slavju nad Zagrebčani se je Slovan izkazal še v Moskvi, kjer je Dinamo premagal z 2:1, kar pet golov pa so Slovaki dosegli v Podolsku, kjer so slavili s 5:2. Na prvi tekmi se Rok Tičar in Žiga Jeglič v statistiko nista vpisala, oba pa sta igrala slabih oziroma dobrih 17 minut. Bolje jima je šlo proti Vitjazu, na ledu sta sicer preživela približno enako časa (okoli 17 minut), vendar sta se izkazala tudi strelsko. Žiga je v 29. minuti podal za vodstvo s 3:0, Rok pa je v 39. zadel za 4:0.

Nocoj bo zelo zanimivo v Domu sportova, saj se bosta v tem oglasila prav Jeglič in Tičar, CSKA pa bo znova igral jutri, ko v Moskvo prihaja Jugra.

Članki iz rubrike