pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
0 27.05.2016 08:48:57

Dragićev prepir z Wadom: Kakšen prepir neki (video)

vszi
Goran Dragić je že pred časom končal s sezono v najmočnejši košarkarski ligi. Pred dnevi je bil gost v rubriki "Face to Face", v kateri se je dotaknil nekaterih zanimivih tem.

Najbolj ga je v smeh spravilo vprašanje o tem, ali sta imela z Wadom med končnico nesoglasja in sta se o tem prepirala. 

"(smeh) Ne, ni bilo nič, ni bilo nesoglasij. Vedno mi pomaga, kako izboljšati igro. Sva zelo povezana. Naslednji dan po domnevnem prepiru je prišel k moji mizi ob zajtrku in vprašal, 'ali imava težave', pa sem mu rekel da ne, zakaj? To je bila le še ena smešna novica v medijih," je o domnevnem prepiru misli stresal Dragić

wade dragic pm
Profimedia


O Wadu si misli le vse najboljše: "Je izjemen igralec. Ko ga rabiš, ti priskoči na pomoč in ti pomaga razvijati igro. Sem hvaležen, da sem del tega moštva in da lahko igram z njim." 

Ljubljančan bo imel letos poleti polne roke dela, saj bo sodeloval tudi s slovensko reprezentanco. Poleg tega je še pod dodatnim pritiskom zaradi komentarja Pata Rileyja, ki je dejal, da zdaj Goran ne sme več imeti izgovorov.

riley re
Reuters

Povedal mi je kar precej stvari. "Da zdaj nimam več ovir pred sezono da je dovolj izgovorov. Pred sezono moram biti v boljši formi in se pripraviti, da bom igral bolje. Komaj čakam, da se začne naslednja sezona. Zdaj je na meni, da v to vložim trdo delo in se mu dokažem," je intervju sklenil Dragić, ki bo letos poleti pod posebnim drobnogledom. 

Članki iz rubrike