Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 03.12.2016 11:45:22

Nadrl dekle za zapisnikarsko mizo, nato opravičilo njej in staršema (video)

liga aba
V ligi ABA Krka danes gosti Partizan s trenerjem Aleksandrom Džikićem.

Slednji se tako spet vrača na "kraj zločina", nekaj let je vodil Novomeščane in jih popeljal do številnih uspehov. Tudi v času, ko je bil trener Krke, smo lahko večkrat spoznali, da se zna Džikić še kako razjeziti, bodisi na igralce bodisi sodnike ali tudi navijače. Na zadnji tekmi pred prihodom v Novo mesto pa je njegov temperament spoznalo tudi dekle za zapisnikarsko mizo. In to na domači tekmi Partizana.


Beograjčani so v ligi prvakov igrali z italijanskim Sassarijem in izgubili s točko razlike, po koncu dvoboja pa je Džikić bes stresel na že omenjeno dekle, češ, da je bila njena napaka pri merjenju časa kriva za poraz črno-belih. "Mislim, da imam jaz prav, ona misli, da ima prav ona. Ko odloča ena žoga ... Še enkrat se ji opravičujem," je dejal že bolj mirni Džikić na tiskovni konferenci takoj po tekmi.

Očitno ga je dan pozneje še bolj pekla vest zaradi reakcije, zato si je priskrbel telefonsko številko dekleta, da ga pokliče. "Kaj takega se mi še ni zgodilo v vsem času, kar opravljam to delo. Ob tem je poslal tudi pisno sporočilo mojima staršema, jima priznal, da je žalil njuno hčer in da mu to ni v ponos ter se opravičuje. Dejal je, da se to ne bo ponovilo in ju prosil za odpuščanje," je povedala zapisničarka, ki je, kot je dejala, sama Džikiću že odpustila. "Nisem jezna nanj, čeprav ni bilo prav nič prijetno poslušati, ko je vpil name."

Članki iz rubrike