stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

gv
gv
0 29.12.2016 11:20:07

Tako to počne bodoča NBA zvezda: Koš, s katerim je petnajstletnik pritegnil pozornost svetovne javnosti (video)

V domačih Združenih državah Amerike velja za vzhajajočo košarkarsko zvezdo, svetovna javnost pa ga je lahko bolje spoznala v zadnjih dneh.

LaMello Ball je star šele petnajst let, pa že zdaj velja za enega najbolj talentiranih košarkarjev. Talent mu je bil položen v zibelko, saj sta odlična košarkarja tudi njegova starejša brata, že od mladih nog pa se je z njimi ukvarjal oče, ki je bil nekoč tudi sam košarkar. Kot tudi njegova žena oziroma LaMellova mama.

In trdo delo se zdaj več kot očitno pozna. LaMello je šele drugo leto član svoje srednješolske ekipe, že zdaj pa velja za enega ključnih igralcev moštva. V povezavi s srednjim bratom sejeta strah in trepet v vrstah nasprotnih ekip, pred dnevi pa je zablestel z neverjetnim metom s polovice igrišče. Ta je bil še toliko bolj odmeven, saj se je za met s sredine odločil kar sredi igre, časa za met pa je imel še na pretek. Ob tem je nasprotnemu igralcu celo nakazal, kaj namerava, in bil pri tem tudi uspešen.

LaMello je sicer onkraj luže že precej znan. S svojimi igrami že lep čas navdušuje tamkajšnje ljubitelje košarke, s trinajstimi leti pa je z eno najuglednejših univerz v Ameriki sklenil dogovor, da se ji bo po koncu srednje šole tudi pridružil. Podobno velja tudi za njegovega starejšega brata Lonza, ki je že član UCLA, in LiAngela, ki se bo po koncu tega šolskega leta pridružil Lonzu.

Značke: košarka, ball

Članki iz rubrike