sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ku
ku
0 28.08.2015 09:37:32

Zdovc: Slokar v tem trenutku naš najboljši igralec

Nikola Miljković
Glavno zanimanje po srečanju Slovenije s Srbijo je veljalo informacijam o Urošu Slokarju. Z njimi je postregel doktor Marko Macura, ki je povedal, da si je zvil desni gleženj.

Gre za njegov prvi zvin in se utegne celiti dlje časa. V Banjaluko Slokar ne bo potoval, zdravniki pa upajo, da bo ob primernih terapijah nared do evropskega prvenstva. Selektor Jure Zdovc je prav tako omenil smolo s poškodbo centra.


"V tem trenutku je morda celo naš najboljši igralec, poleg tega Miha Zupan ni bil pravi. To nas je vrglo iz ritma, fantom sem v garderobi povedal, da če ustavimo njihovo hitro igro, imamo možnosti. A je nismo," je dejal Zdovc in dodal, da so prejeli preveč lahkih košev.

"Mi smo sicer zadevali, a to ni pomagalo. Doživeli smo poraz, a Srbija je pač ena od najboljših ekip v Evropi. Če hočeš tako tekmo zmagati, moraš pač pokazati nekaj več. Vedno se nam ponavljajo iste napake, pri tranziciji se preveč zaletavamo, na drugi strani je bilo tudi nekaj lepih akcij, žoga je dobro krožila. Imamo še eno tekmo, v Banjaluki bo težko, upam, da bodo sodniki tako korektni, kot so bili tukaj."

Članki iz rubrike