volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 07.09.2023 06:46:29

Hude in lažne obtožbe na račun Luke Dončića, navijači so zgroženi ... (video)

FIBA
Luka Dončić je bil po porazu s Kanado razočaran, ponosen in jezen ...

Slovenska izbrana vrsta je proti Kanadi izpadla v četrtfinalu tega svetovnega prvenstva in se bo borila za mesta od 5 do 8. Poraz proti enim od favoritov tega prvenstva je bil boleč, tudi zaradi sodnikov, nihče pa ni bil bolj razočaran od kapetana Luke Dončića. 

Čeprav je res, da se je v nekaterih trenutkih preveč pritoževal nad sodniki, pa je imel v marsikateri situaciji še kako prav. Za nameček pa se je nanj po tekmi usul plaz lažnih obtožb. Ena od spletnih strani, ki poroča o (večinoma evropski) košarki BasketNews, je Dončića obtožila, da po porazu ni stopil pred medije in posnela, kako se je v mešani coni sprehodil mimo njih. Glede na to, da ima stran na twitterju, kjer je objavila ta posnetek, veliko sledilcev, so se mnogi nepravično obrnili proti Dončiću, ga obtoževali, da je 'jokica'. 

Dončić kakopak ni bil predviden za to, da govori s slehernim novinarjem v mešani coni, temveč se je na lastno željo udeležil novinarske konference in tam odgovoril na vsa vprašanja, ki so mu bila postavljena. No, ista spletna stran je potem povzemala njegove izjave s te novinarske konference ... Ni pa izbrisala prejšnjih obtožba ali pa se za njih opravičila. 

Članki iz rubrike