pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ps
ps
0 19.11.2015 08:07:41

Trener Helios Sunsov odstranil moteči dejavnik iz garderobe

Travis Cohn
Nikola Miljković
Potem ko je konec tedna v Domžalah dokončno počilo, so se zgodile spremembe. V bistvu spremembi, saj sta ekipo zapustila dva igralca.

Po porazu s Šenčurjem v slovenski ligi je trener Sunsov Gašper Okorn zahteval sestanek z najbolj odgovornima v klubu, Geraldom Martensom in Alešom Klavžarjem.

"Ali bom šel stran jaz ali pa mi boste pustili poseg v igralski kader!" Tako približno je na njem sporočil Okorn, ki z ekipo v taki sestavi ni več želel delati. V ponedeljek je izdal le to, da so se nekatere poteze že povlekle, ni pa hotel biti bolj konkreten, kaj točno to pomeni.



Včeraj pa je bilo že na ogrevanju pred dvobojem četrtega kroga Fibinega evropskega pokala proti Ventspilsu potrjeno tisto, kar se je v in okrog Komunalnega centra šušljalo od ponedeljka: da je prišlo do reza v ekipi. Na parketu ni bilo opaziti dveh košarkarjev, Američana Travisa Cohna in Srba Dejana Bjelića.

Okorn je govoril o tem, da v ekipi ni kemije in da si iz njega želi odstraniti tisto (beri: tistega), kar kvari vzdušje. Dvomimo, da je bil to Bjelić, prej bi rekli, da Okorn na Srba preprosto ni več računal, saj na nekaj tekmah, kolikor jih je odigral za Helios, ni pokazal prav veliko. Zato pa je bil tisti, zaradi katerega se je očitno vse skupaj tako zakuhalo, Travis Cohn. Branilec namreč ni imel tako slabe statistike in edina možna razlaga za to, da ga ni več v Heliosu, je to, da je bil moteči dejavnik v garderobi.

Značke: helios, okorn, cohn

Članki iz rubrike