franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 18.07.2016 12:33:12

Novinec pri državnih prvakih

Helios je svoje vrste okrepil z ameriškim organizatorjem igre.

V Domžalah še ne vedo natančno, če bodo igrali v ligi ABA, čeprav so sodelovali na žrebu, a kljub temu pridno sestavljajo igralski mozaik. Fibino ligo prvakov bodo namreč zagotovo igrali v vsakem primeru in v Evropi se želijo predstaviti v čim lepši luči.

Novo ime na igralskem seznamu državnih prvakov je tako Američan Brandyn Curry, 186 centimetrov visoki organizator igre, ki je zadnji dve sezoni preživel v Evropi. Najprej je bil na Nizozemskem državni prvak z Den Boschem z odličnih 14,3 točk, 4,3 skokov in 4,9 podaj na tekmo ter ob tem pobral tudi naziv MVP končnice prvenstva.



V pretekli sezoni je igral v močni nemški ligi za Eisbären Bremerhaven, za katerega je v povprečno 15 minutah na tekmo dosegal 3,9 točke in 2,0 podaji.

"Navdušen sem, da bom prihajajočo sezono igral v dresu Helios Sunsev, predvsem pa me veseli, da bomo ponovno združil moči s soigralcem s Harvarda Kylom Caseyem. Komaj čakam močne tekme ligi prvakov in ligi ABA, naredili pa bomo tudi vse, da navijače in mesto še enkrat razveselimo z vrhunskim rezultatom v domačem prvenstvu," je ob sklenitvi sodelovanja povedal Curry.

Značke: helios, curry

Članki iz rubrike