pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 04.12.2015 10:06:35

Kaj se dogaja v Bohinjski Bistrici?

Na slovenskem trgu je Intersport prisoten od leta 1999, ko je bila v Mercator centru v Ljubljani odprta prva prodajalna Intersport.
Intersport
V idiličnem objemu Triglavskega narodnega parka je vrata odprla prodajalna Intersport Bohinjska Bistrica.

Okolica ponuja razkošje naravnih lepot in možnosti za številne športne aktivnosti na svežem zraku, zato smo v novi prodajalni pripravili pester izbor oblačil, opreme in obutve za sprehode in pohode, za alpsko smučanje, tek na smučeh, prosti čas in za številne druge aktivnosti na prostem.

V prodajalni so poleg izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk, na voljo tudi Intersportove ekskluzivne blagovne znamke, ki so med slovenskimi športnimi navdušenci že dobro poznane: Mckinley, Energetics, Pro Touch, Etirel, Tecno Pro in druge.

Intersport Bohinjska Bistrica je že 36. prodajalna Intersport v Sloveniji in 97. prodajalna skupine Intersport ISI d.o.o., ki vodi maloprodajno mrežo Intersport v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, Bosni in Hercegovini, Albaniji, Makedoniji in na Kosovu.

KAJ JE NOVEGA V INTERSPORTU?


V prodajalne Intersport je prispela nova nogometna ljubljenka Beau Jeu, kot se imenuje uradna žoga prihajajočega evropskega nogometnega prvenstva v Franciji. V Intersport-ih po Sloveniji lahko nogometni navdušenci najdejo tako uradno žogo kot tudi cenovno ugodnejšo repliko. Pri adidasu so inovativno strukturo žoge in edinstveno simetričnost šestih identičnih plošč razvijali 18 mesecev, za "piko na i" pa jo elegantno okrasili z barvami francoske trobojnice.

Ponudbo smučarskih oblačil smo obogatili s priznano blagovno znamko Tenson. Oblačila švedske blagovne znamke razvijajo že od leta 1951, zato Tenson danes upravičeno slovi po kakovostnih in funkcionalnih oblačilih za aktivnosti na prostem v vseh vremenskih razmerah.

Tenson je tudi del letošnje slovenske smučarske zgodbe, saj je opremljevalec slovenske alpske smučarske reprezentance.

Oblačila Tenson so na voljo v prodajalnah Intersport Ljubljana – BTC/Šiška/Rudnik, Kranj-Savski Otok in Kranjska Gora ter v spletni trgovini http://goo.gl/VeswQw

Galerija

Članki iz rubrike