stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 09.04.2016 11:00:20

Kako je mali Rene na svojih nogah obiskal el clasico (foto)

Zgodba je že tako ali tako čudovita, za nameček pa so se fantiču, za katerega je pesti stiskala vsa Slovenija, uresničile še ene velike sanje.

Reneja Talića zagotovo poznate. Gre za tistega fantka, čigar nogice po mnenju slovenskih zdravnikov ni bilo mogoče ustrezno operirati, zato so se odločili, da mu jo bodo amputirali. Toda ker je v tujini obstajala drugačna, precej manj agresivna metoda, je Slovenija stopila skupaj in nogico rešila. 

Reneja so uspešno operirali, zelo dobro okreva in po tisti nogi, ki so jo želeli odrezati, hodi, teče, skače, z njo tudi lahko brcne žogo. Slišati je kot razplet iz najlepših sanj, to tudi je, za nameček pa so se fantku pretekli konec tedna uresničile še ene. Zelo si je želel v živo ogledati sloviti el clasico, obračun Barcelone in Reala, in to je tudi dobil. 

rene1

Z mamo sta odletela v Barcelono, si tam ogledala sloviti stadion Camp Nou in tudi s tribun spremljala tekmo vseh tekem. Rene kot navijač Barce z zmago Reala gotovo ni mogel biti zadovoljen, toda doživetje je bilo vseeno preprosto fantastično. Kar lahko vidite tudi iz fotografij, ki jih je z javnostjo delila njegova mama.

Galerija

Članki iz rubrike