Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.10.2016 17:50:57

Zadel 32 parov in obogatel! Hm, ne ravno.

Takšnega stavnega listka skoraj gotovo še niste videli! Šport je pogosto tako nepredvidljiv, da je včasih težko predvideti razplet ene same tekme, kaj šele dveh, treh ali, denimo, 32 dogodkov, kar je videti kot skoraj nemogoče. Pa je res nemogoče?

Zadeti sedmico na lotu ali pravilno napovedati razplet 32 športnih dogodkov je približno primerljivo. Na stavnem listku, ki ga vidite spodaj, je prav zares zadetih 32 včerajšnjih nogometnih parov. In če mislite, da je zmagoviti listek lastniku prinesel pravo malo bogatstvo, kakršno bi mu, denimo, sedmica na lotu, se močno motite. Niti približno.

Srečnež je na vse tekme stavil dogodek 1+, kar pomeni, da bo na tekmi padel vsaj en zadetek, ne glede na to, kdo ga bo dosegel. Zanimivo, na tekmi med West Hamom in Sunderlandom (tudi ta je bila na listku) se je mreža zatresla komaj v 94. minuti.

Vplačilo listka je bilo smešno, komaj 20 centov, kar pomeni, da ob skupni kvoti 6,30 dobitek znaša 1,26 evra. Za pravilno napovedanih 32 stavnih dogodkov?!

Se je bilo vredno držati za glavo in trepetati? Se je bilo vredno veseliti in skakati do stropa, ko je globoko v sodniškem podaljšku Winston Reid dosegel zadetek na olimpijskem stadionu v Londonu.

stavni listek

Članki iz rubrike