državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

gv
gv
0 01.03.2015 15:06:24

Bolno in nespodobno

V Angliji odmeva neprimerna opazka člana mlajših selekcij nogometnega kluba Rochdale, ki jo je namenil mladoletni hčerki zvezdnika Liverpoola.

Član mlajših selekcij nogometnega kluba Rochdale je komentiral eno od družinskih fotografij zvezdnika Liverpoola Stevena Gerrada. To seveda ne bi bilo nič takšnega, če opazka ne bi bila povsem neprimerna. Gerrard je na družabnem omrežju objavil fotografijo, na kateri je skupaj s 3-letno hčerko Lourdes. Med mnogimi komentarji pa se je našel tudi tisti od neimenovanega mlajšega nogometaša, ki je napisal: "Obdelal bi tvojo hčerko, Stevie."

Kljub temu, da je avtor svoj komentar hitro umaknil, pa je ta dvignil že ogromno prahu. Nanj so se zdaj spravili tako številni oboževalci ikone Liverpoola, kot tudi navijači tekmecev Liverpoola in ga označili za pedofila. Z vse več pritiski se mora zdaj soočati tudi klub iz Manchestra, na katerega roma nemalo število navadne in elektronske pošte, prav tako so močno obemenjene tudi telefonske linije.

860-54-gerrard druzina
Vodstvo je sicer v izjavi za javnost sporočilo, da bodo to zadevo rešili zasebno, imena nogometaša pa zaradi varnostnih razlogov ne bodo razkrili. O dogodku je bila obveščena tudi policija, hkrati pa je pojasnila, da ne morejo sprejeti nobenih ukrepov, vsaj dokler 34-letni Gerrard incidenta ne prijavi policiji.

Nekdanji angleški reprezentant, ki ima poleg Lourdes še dve hčerki, dogodka ne komentira, vsekakor pa član Rochdala ne bo ostal nekaznovan. Še več, klub, ki sicer igra v tretjem kakovostnem razredu, se je znašel pod precej velikim pritiskom javnosti, zato ne bi bilo presenečenje, če bi obetavnemu nogometašu pokazali vrata.

Članki iz rubrike