pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

bk
bk
0 26.03.2015 22:43:39

Caroline Wozniacki: Kot da bi mi nekdo umrl

Reuters
Danska teniška zvezdnica Caroline Wozniacki je po slabem letu le spregovorila o svojem razmerju z golfistom Roryjem McIlroyem.

Skoraj leto dni je tega, odkar je kot strela z neba udarila vest o tem, da sta velika zaljubljenca naznanila konec svoje zveze, ki je bila v javnosti prikazana kot nadvse srečna. Caroline in Rory sta se zaročila, a nekaj dni zatem, ko sta svatom poslala vabila za svojo poroko, si je Škot premislil in maja po telefonskem klicu zapustil simpatično blondinko.

882-30-wozniacki mcilroy re
Reuters

"Bilo je tako, kot da bi nekdo od mojih najbližjih umrl," je o svoji srčni bolečini spregovorila 24-letna Danka: "Do tistega trenutka sem imela vse, kar sem si želela. Kariero, čakala me je poroka, imam popolno družino. Vse je bilo sijajno, nič slabega ni bilo na vidiku, bila sem srečna, zelo srečna."

882-30-wozniacki re
Reuters

A njena sreča ni bila dolgotrajna, usoda je imela drugačne načrte. Zgodilo se ji je nekaj, kar se ji ni prikazovalo niti v najhujših morah. "Moje življenje se je obrnilo na glavo, v eni sekundi se je vse zrušilo. Mislim, da se nisem zavedala, kako močna sem kot oseba, dokler se mi ni pripetila ta stvar," je nadaljevala Caroline, ki danes vse dogajanje jemlje kot eno od življenjskih izkušenj.

"Tudi to moraš prestati. Veliko sem se naučila, v zelo kratkem času sem odrasla in ugotovila, kdo so moji pravi prijatelji, kdo mi bo vedno stal ob strani," je še pojasnila trenutno peta igralka sveta na lestvici WTA, ki je imela zaradi srčnih bolečin kar nekaj časa velike težave na teniških igriščih.

wozniacki 7

Danes je videti, da je z njo vse v redu, tudi sama pravi, da je obrnila nov list. Po hudih mesecih bolečine v prsnem košu se je pobrala, pretekla newyorški maraton, v kopalkah pozirala za posebno izdajo revije Sports Illustrated in si še malo popravila samozavest. "Uživati moraš v lepih trenutkih, to sem se še kako naučila. Če nekaj ne gre, pač ne gre. Vem, kaj hočem, kaj lahko prejmem, kaj hočem in česa ne," je odraslo še izjavila lepa Danka, ki je že skoraj pripravljena, da ji kakšen drug mladenič spet ukrade srce.

Galerija

Članki iz rubrike