pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

gv
gv
0 10.02.2016 13:20:08

Šporar v Baslu v družbi Playboyeve zajčice (foto + video)

Nekdanji nogometaš Olimpije je pred dnevi dvignil nekaj prahu z izletom v Zürich, malce zatem pa še z objavo fotografije, na kateri je v družbi Playboyeve zajčice.


Ni kaj, Andražu Šporarju se po prestopu iz Olimpije v Basel veliko dogaja, čeprav sploh še ni dočakal svojega debija v dresu novega kluba. Razlog za to se skriva v poškodbi, zaradi katere je izpustil prvo tekmo v spomladanskem delu in nekaj treningov.

bencek

Je pa zato to poškodbo izkoristil za obisk Züricha in tamkajšnjih trgovin, s čimer je še posebej med navijači Basla dvignil nekaj prahu. Nekaj dni kasneje je za nameček iz Slovenije dobil še prav poseben obisk, v Baslu ga je namreč obiskala nekdanja Playboyeva zajčica in televizijska voditeljica Katarina Benček.

Med lepo Ljubljančanko in za zdaj še prvim strelcem slovenske lige se nekaj zagotovo dogaja, saj si na družabnih omrežjih med seboj izkazujeta precej pozornosti, na zgornji povezavi in spodnjem videoposnetku pa lahko tudi bolj podrobno spoznate dekle, ki se je v zadnjem času precej zbližalo s slovenskim nogometašem Basla.

Značke: benček, šporar

Članki iz rubrike