Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 09.02.2016 14:59:19

Šporar je z instagramom razburil Švicarje. In to kar trikratno!

Kar bi morala biti nedolžna objava na družabnih omrežjih, je v očeh navijačev Basla in švicarskih medijev prestopek. Po nekateri ocenah celo trikratni.

Andraž Šporar še čaka na uradni debi v majici Basla, pretekli konec tedna je izpustil tekmo zaradi poškodbe, pred tem pa tudi ni treniral. Kar ne bi bilo nič takega, če bi se mladi slovenski napadalec povsem umaknil iz javnosti in ne bi opozoril nase z objavo, ki je po nepotrebnem dvignila veliko prahu

Po točko ena že zato, ker ne navijačem ne medijem ni bilo najbolj všeč, da se je v času odsotnosti z enega od treningov Šporar odpravil po nakupih in se ob tem postavljal s fotografijo na instagramu. Seveda nakupovanje v času poškodbe ni nič takega, a predvsem navijači bi pričakovali drugačen odnos

Bildschirmfoto-2016-02-04-um-21

Sploh pa zato, ker je pod točko dve in pod točko tri Andraž naredil še dva greha. Najprej zato, ker je ob objavi zapisal, da lahko denar kupi srečo. Saj veste, tovrstno izpostavljanje denarja ni všeč nikomur, ob tem pa bi navijači pričakovali, da poškodovan igralec, ki ne more nastopati na tekmah, ni srečen. Nato pa je tu še lokacija.

Šporar se je namreč odpravil po nakupih v Zürich, kar je približno tako, kot da bi se v vlogi napadalca Olimpije fotografiral med uspešnimi, srečnimi nakupi v Mariboru. Ali celo še huje. Srd navijačev je bil zaradi tega še najhujši, številni so na Ljubljančanov račun zapisali kar nekaj precej ostrih besed. 

Značke: šporar, basel, zurich

Članki iz rubrike