franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 16.10.2016 14:17:43

Vtetoviral si je logotip kluba, ki ga sovraži, da bi pomagal bolni punčki

Liverpool Echo
Navijač Manchester Uniteda si je na nogo dal narediti tatu kluba, ki ga prezira - Liverpoola.

Prijatelji so mu govorili, da je nor. Tega se je pravzaprav zavedal tudi sam in šlo mu je skoraj na jok, ko je to počel. Pa ne zaradi bolečin, ko mu je mojster tatuja zabadal iglo v nogo. Nek navijač Manchester Uniteda je komaj gledal prizor, da mu na nogi "raste" Liverpoolov grb.

Toda tega ni počel kar tako, ker bi se morda napil in ne bi vedel, kaj dela, ali pa bi šlo za stavo. Trintridesetletni možakar, ki je zagrizen navijač Uniteda, je to storil iz dobrodelnih razlogov, za hči družinskih prijateljev.

Štiriletna deklica je namreč zbolela za precej redko obliko raka, imenovano kronična mieloična levkemija in potrebuje finančna sredstva za zdravljenje. Oče punčke je pristaš Liverpoola in odtod Wayneu Ryanu ideja, da si bo kot Unitedov navijač dal vtetovirati logotip hudih rivalov.



"Vsekakor je storiti nekaj takega malo drugače, kot če bi skočil s padalom. Tam to opraviš in je konec, jaz pa bom moral s tem živeti," je dejal Ryan, ki je doslej zbral okrog 2200 evrov, upa pa, da bo številka še precej višja, ko se bo razvedelo za njegovo potezo.

Možakar namreč večino časa preživi v kratkih hlačah in tudi to je eden od razlogov, da se je odločil za tako dejanje. Upa, da bodo ljudje, ki bodo videli grb Liverpoola na navijaču Uniteda spraševali, za kaj gre, in potem prispevali denar za malo Mio.

"Res je čudno videti tatu na moji nogi, toda samo spomniti se moram, zakaj ga nosim," pravi Ryan, ki bo tatu razkazoval tudi jutri, ko je na sporedu derbi med Liverpoolom in Unitedom.

Galerija

Članki iz rubrike