zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

tp
tp
0 24.11.2014 20:11:37

Mourinhu se mudi, di Matteo ne išče maščevanja

Reuters
Poleg Maribora in Sportinga se bosta v torek zvečer pomerili še ekipi Chelseaja in Schalkeja.

Londončani bi si z zmago zagotovili prvo mesto v skupini G, kar je edino, kar trenutno zanima portugalskega stratega Joseja Mourinha. Pred njegovo ekipo je namreč nori december v angleškem prvenstvu, kjer morajo po njegovih besedah obdržati prednost pred najbližjimi zasledovalci. 


"Do konca sta še dve tekmi, za nas pa bi bilo seveda najbolje, če bi se v nadaljnje tekmovanje uvrstili že v torek. Decembra imamo toliko tekem in če se lahko izognemo odločilni tekmi proti Sportingu in celotnemu pritisku, bi bilo to za nas res dobro," je povedal Mourinho, ki bo seveda storil vse, kar je v njegovi moči, da reši dvome o zmagovalcu skupine G. "Ta ekipa je v fazi evolucije. Da bi morala igrati v ligi Europa, bi bilo za njih zelo slabo. Hitreje se bodo razvijali, če bodo igrali v najmočnejšem tekmovanju," je še dodal Portugalec.

Načrte mu bo skušal preprečiti Schalke, ki ga vodi mož, ki je s Chelseajem osvojil edini naslov v ligi prvakov. A Roberta di Mattea vsaj po svojih besedah sodeč ne žene nikakršna želja po dokazovanju in maščevanju. "Zmaga bi za nas pomenila tri točke in dobro izhodišče pred nadaljevanjem, nič drugega," je odločen italijanski strateg na klopi Schalkeja, ki za vodilnimi Londončani zaostaja 3 točke, trdno za petami pa sta mu tako Sporting kot Maribor. 

Članki iz rubrike