državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

tp
tp
0 07.01.2015 17:58:50

Predsednik Barcelone: Messi je srečen, poleti nove volitve

Navijači in privrženci Barcelone so danes z nestrpnostjo pričakovali tiskovno konferenco predsednika Josepa Marie Bartomeua.

Bartomeu je danes pred predstavniki sedme sile povedal, da bodo po koncu sezone razpisane volitve za novega prvega moža kluba. "Radi bi zmanjšali napetost, ki vlada okrog kluba. Vse skupaj je bilo pretirano, klub stoji na trdnih temeljih, začeli bomo tudi s projektom novega stadiona," je vse privržence katalonskega velikana pomiril predsednika, ki je imel sicer mandat do leta 2017 in spregovoril tudi o Zubizaretti: "Vedno sem bil njegov zagovornik. Ekipa se je spremenila, končno oceno bomo lahko podali po koncu sezone. Dejstvo je, da smo v zadnjih tednih izgubili zaupanje, prava odločitev je bila, da gre."


Navijače kluba pa je seveda najbolj zanimalo to, kaj se dogaja z Lionelom Messijem. Pojavljati so se začele namreč različne informacije, tudi to, da je Argentinec tisti, ki širi slabo voljo in da ga bo klub kaznoval. "To je popolnoma narobe. Prav te napačne govorice povročajo slabo predstavo o klubu. Ne morem vsak dan znova zanikati te govorice. Messi ima pogodbo do leta 2018 in je srečen v klubu. Nobena panika ni potrebna."

Če povzamemo: poleti nas čakajo nove volitve, Luis Enrique ostaja trener, Lionel Messi pa je srečen.

Članki iz rubrike