državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 07.01.2015 23:12:27

Večja neumnost? Nemogoče!

Nogometaš na tekmi grškega pokala je praktično že dosegel zadetek, nato pa ga je na grotesken način preprečil z lastno roko. Da mu je to uspelo, se je moral kar precej potruditi.

Besede so popolnoma odveč. Vsaka med njimi. Poglejte si posnetek, se čudite, si postavljajte vprašanje, iščite odgovore, si ustvarjajte mnenja in se tako kot vsi, ki so ga videli doslej, vrtite v krogu. Haralamposu Pavlidisu, ki si kruh služi pri grškem klubu z imenom Veria, je namreč uspelo nekaj tako neverjetnega, da je komajda mogoče opisati, kaj šele vsaj približno pojasniti. 


Popolna omračitev uma? Grozen nesporazum? Popolno naključje? Stave? Vse to in še kaj so mogoči razlogi za to, da je napadalec na tekmi grškega pokala, ki se je končala z izidom 1:1, priložnost za zmago zapravil na najbolj neverjeten način. Potem ko je sam prišel pred vratarja, je sicer streljal slabo, a bi žoga vseeno končala v mreži. Če je, naj ponovimo še enkrat, ne bi na golovi črti sam preusmeril z roko. 

Nemogoče se je znebiti občutka, da se je za to moral resnično potruditi, a pustimo špekuliranje in ostanimo pri dejstvih. Zadetka ni bilo, sodnik pa je igro z roko tudi pravilno dosodil in dal žogo nasprotniku, ekipi Apollon, ki dogodku ni mogla verjeti. Tako kot mu niso mogli verjeti nogometaši Verie in tako kot mu ne morejo verjeti vsi, ki so zanj slišali. Tudi vi mu ne boste mogli, boste videli.

Članki iz rubrike