stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

liz
liz
0 24.05.2015 20:34:07

Klopp zabaval radovedne novinarje (video)

vszi
Jürgen Klopp je v zadnjih sedmih letih z dortmundsko Borussio osvojil dva naslova nemškega prvaka, nemški pokal, tri nemške superpokale, nastopil je tudi v finalu lige prvakov.

Po tej sezoni pa bo zapustil rumeno-črni tabor. Za zdaj še ni znano, kje bo nadaljeval kariero, že nekaj časa ga mnogi selijo v madridski Real, kjer naj bi zamenjal Carla Ancelottija.


V soboto je Klopp zadnjič vodil Dortmundčane na stadionu Signal Iduna Park, kjer so mu navijači pripravili zelo lepo slovo. Pred njim je samo še finale nemškega pokala, v katerem se bo Borussia 30. maja v Berlinu udarila z aktualnim podprvakom Wolfsburgom.

Sedeminštiridesetletni strokovnjak pa je zablestel tudi na včerajšnji tiskovni konferenci, ko je z iznajdljivim in zelo zanimivim odgovorom poskrbel za smeh med novinarji. Eden izmed slednjih ga je namreč vprašal, če se že uči španščino.

Klopp se je sprva nasmejal, globoko vdihnil, nato pa odgovoril v povsem svojem slogu. Če smo povsem natančni, je na vprašanje odgovoril kar z naročilom: "Una cerveza por favor," je dejal in tako v perfektni španščini naročil pivo. Nato pa povedal, da špansko še ne govori, ker za to ni potrebe.

Članki iz rubrike