profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bk
bk
0 05.07.2015 18:13:56

Ganljivo slovo od soigralca

Le dva dni po smrti srbskega nogometaša Gorana Gogića so se od soigralca na zelenicah na poseben način poslovili njegovi soigralci.

V petek popoldne je športni svet pretresla še ena novica o smrti nogometaša, na Kitajskem je preminil Goran Gogić, 29-letnemu srbskemu nogometašu je po treningu na klubskem avtobusu odpovedalo srce.


Šok je bil velik, le dan zatem pa so moral njegovi soigralci pri ekipi Qingdao Haixin odigrati tekmo z moštvom Hunana, ki je niso mogli prestaviti. Srečanje se je končalo z remijem 1:1, na tem pa so se Goranovi soigralci na poseben način poslovili od svojega kolega.

goran gogic 1

Vsi so, kot je to v navadi, nosili žalne trakove, navijači so se Gorana spomnili z mnogimi transparenti. Posebno ganljivo je bilo videti, kako so nogometaši Qingdao Haixina na zelenico pred tekmo položili Goranov dres in hlačke ter zraven položili še šopek rož.

Ko so dosegli zadetek, se je celotno moštvo zbralo ob delu zelenice, kjer je ležala Goranova nogometna oprema, kjer so padli na kolena in s solzami z očmi s prsti pokazali v nebo.

Članki iz rubrike