pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

bk
bk
0 19.07.2015 22:37:05

Navijač grozil vratarju: "prerezal ti bom vrat"

S takimi in drugačnimi grožnjami se sooča vedno več športnikov, tudi tistih, ki niso osvetljeni z najbolj močnimi žarometi.

Na Švedskem so v najboljši ligi odigrali že tekme 16. kroga, prav danes sta bili na sporedu dve srečanji. 
Norrkoping je na eni od teh gostil Göteborg in si zagotovil točko ob remiju 2:2.

Moštvi sta se sicer srečali tudi prejšnji konec tedna in se tudi takrat razšli z remijem (0:0), ko se je za vratarja velikega presenečenja sezone Norrkopinga Davida Mitov Nilssona začela izredno neprijetna izkušnja.


Na tekmi prejšnji teden je namreč postal junak ob remiju z vodilnim moštvom lige, ko je obranil enajstmetrovko. A čez manj kot 24 ur, se je srečal s sila neprijetno situacijo.

Razjarjeni neznanec je namreč večkrat na Davidov facebook napisal različne grožnje uperjene proti 24-letnemu čuvaju mreže kot tudi njegovi družini. Najhujša je bila ta, da je vratarju obljubil, da mu bo prerezal vrat.

David Mitov Nilsson

"Najprej sem se tem komentarjem smejal, a ko so se zapisi nadaljevali, ni bilo več smešno. Ni zabavno brati takih stvari, še posebej, če nekdo omenja tvojo družino. Na tem svetu je ogromno idiotov," je dejal Mitov Nilsson.

"Saj take komentarje slišiš vsake toliko časa, a tokrat je bilo teh preveč, prvič je šlo za tako žaljive in grozeče besede. To je neverjetno. Mi igramo nogomet, nihče v to ne bi smel vpletati naših družin in omenjati umorov. Vse je zelo žalostno," je švedskim novinarskim kolegom govoril vratar. 

"Žal je verjetno tako, da se bo z našim uspehom to samo stopnjevalo. Sam bom poskušal vse to ignorirati. To ni šala, daleč od tega, a kot javna osebnost je očitno prišlo do tega, da moraš v dandanašnji družbi sprejeti tudi tako neprijetne stvari," je še dodal David Mitov Nilsson.

Članki iz rubrike