palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ue
ue
0 28.07.2015 21:55:38

Zakonca, ki pospravljata za Mourinhem

vszi
Že na prvem zmenku ji je razložil postavitev 4-4-2, skupaj pa čistita zmešnjavo, ki jo za seboj pusti Jose Mourinho. Gospod in gospa Benitez.

Monserrat Seara, žena španskega trenerja Rafe Beniteza, je v pogovoru za La Region skozi smeh dejala, da njen mož pospravlja nered in razdejanje, ki ga za seboj pusti Jose Mourinho. »Real je po Interju in Chealseju že tretji klub, ki ga je nekoč treniral Mourinho, zdaj pa ga vodi Rafa. Lahko bi rekli, da pospravljava za njim. Šalo na stran, normalno je, da se poti prekrižajo, navsezadnje je le nekaj resnično vrhunskih klubov tam zunaj,« pravi Seara, ki je v pogovoru natresla tudi nekaj anekdot iz skupnega življenja z možakom, ki je v celoti predan nogometni igri.


»Že na najinem prvem zmenku mi je razložil kaj je postavitev 4-4-2. Težko ne razmišlja o igri. Ko sva neko poletje ostala doma, je pomagal trenirati lokalno šolsko ekipo. Bilo je smešno, stal je ob avt liniji ter vpil in krilil z rokami, kot da gre za nogometaše in nogo0met vrhunskega razreda. Sam nogometa ne dojema kot službo, je njegova strast.«

Ko je bil še trener Liverpoola, je pogosto menjaval začetne enajsterice, nihče ni nikoli zagotovo vedel, v kakšni postavi rdeči bodo pritekli na zelenico, kar je šlo nekaterim milo rečeno pošteno na živce. »Mislila sem, da ga bosta zaradi tega ubila tudi tista zadnja dva prijatelja, ki ju je imel na Otoku,« je skozi smeh sklenila Seara.

Članki iz rubrike