pošta, poštar, poštni delavec Svet24.si

Sindikat upravo Pošte Slovenije obtožuje vdora v...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 28.07.2015 22:59:50

Neumna in neokusna poteza vezista Dinama (video)

Reuters
Zagrebški Dinamo je znova razočaral svoje navijače in na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov le remiziral z Moldejem.

Hrvaški prvak je znova prikazal zelo bledo predstavo, čeprav so bili v vlogi velikih favoritov, so bili Norvežani povsem enakovreden nasprotnik, še več, v drugem polčasu so si priigrali dve zares krasni priložnosti, da bi celo zmagali, a so bili v zaključku premalo natančni.

Tekma se je tako končala z izidom 1:1, zadetek za Dinamo je v 18. minuti dosegel čilenski napadalec Angelo Henriquez, dve minuti kasneje je izid izenačil norveški reprezentant Ola Kamara, ki je v Molde posojen iz dunajske Austrie.

Za neverjetno neumnost pa je v drugem polčasu poskrbel vezist Dinama Paulo Machado. Nekdanji nogometaš Olympiakosa, Toulousa in Porta, ki je v svoji karieri šestkrat zaigral za člansko portugalsko reprezentanco si je namreč privoščil potezo, s katero si bo zagotovo zaslužil veliko kazen Zagrebčanov, prav možno pa je, da je za Dinamo že odigral zadnjo tekmo.



In kaj je naredil Portugalec? V 64. minuti, ko ga je trener Dinama Zoran Mamić zaradi slabe igre poklical na klop in namesto njega v igro poslal Marka Roga, je Machado na žvižge navijačev, ki so bili nezadovoljni z njegovo igro, odgovoril na primitiven način. Že na zelenici jim je pokazal srednji prst, nato pa se je, ko je prišel do klopi, še enkrat obrnil proti navijaški tribuni in dvignil oba srednja prsta.

Za nešportno obnašanje mu je glavni sodnik Gumienny pokazal rdeč karton, tako da Machado zagotovo ne bo zaigral na povratni tekmi čez teden dni na Norveškem, vprašanje pa je, če bo sploh še kdaj oblekel moder dres Dinama.

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate neumnost Machada.

Članki iz rubrike