nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 04.10.2015 20:39:32

Remi na mestnem derbiju? Hvala in nasvidenje!

Profimedia
Brendan Rodgers je uradno postal nekdanji trener Liverpoola, favorita za prevzem vročega krmila pa naj bi bila Nemec in Italijan.

Čeprav je na mestnem derbiju z Evertonom ostal neporažen, za Brendana Rodgersa to ni bilo dovolj, da bi si rešil kožo. Po treh letih ga je uprava velikana z Anfielda dokaj pričakovano odpustila, vendarle je pretehtalo dejstvo, da je Liverpool na zadnjih devetih tekmah dosegel le eno zmago. Ob tem je zanimivo, da je Rodgers še pred enim letom podpisal novo, kar štiriletno pogodbo, toda dvanajst mesecev je dolgo obdobje, v katerem se lahko marsikaj spremeni. Za Rodgersa se je in Severni Irec je novinec na trenerski borzi dela.

Zdaj se seveda v prvi vrsti poraja vprašanje, kdo bo nasledil nekdanjega trenerja Swansea Cityja. Številni so prepričani, da je naslednik že znan: Jürgen Klopp. Toda vsi otoški mediji se s tem ne strinjajo, nekateri tako napovedujejo, da ima precej večje možnosti Carlo Ancelotti, ki je nazadnje sedel na klopi madridskega Reala, poleti pa ga je neuspešno snubil Milan. Tedaj je Italijan pojasnil, da mora na operacijo hrbta, a zdaj naj bi okreval in bil nared za vrnitev na glavno sceno. Kakorkoli, na odločitev vodstva Liverpoola verjetno ne bo treba dolgo čakati.

Članki iz rubrike