IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

liz
liz
0 26.11.2015 08:10:29

Igralec krtiziral Louisa van Gaala

Reuters
Manchester United je po treh zaporednih zmagah (v vseh tekmovanjih) sinoči v tekmi lige prvakov na svojem igrišču samo remiziral s PSV Eindhovnom.

Dvoboj se je končal z rezultatom 0:0, tako da si United še ni zagotovil napredovanja. Tega bo v zadnjem krogu tekmovanja lovil na gostovanju pri vodilni ekipi skupine B Wolfsburgu. Zanesljivo mu ga prinaša samo zmaga v Nemčiji. Sicer bi lahko napredoval celo s porazom, a mora v tem primeru PSV Eindhoven na svojem igrišču izgubiti z (odpisanim) moskovskim CSKA-jem.

Rezultat je seveda pomenil določeno razočaranje tako za nogometaše kot za vse privržence rdečih vragov. V zadnjih tednih pa že tako ali tako z Otoka prihajajo informacije, da so nogometaši Manchester Uniteda nezadovoljni z delom trenerja Louisa van Gaala.



Zdaj je olja na ogenj tej zgodbi prilil še eden izmed novinar Daily Telegrapha Jason Burt, ki naj bi mu neimenovani zvezdnik rdečih vragov to potrdil v pogovoru.

Slednji naj bi mu dejal, da zaradi Nizozemčevih metod ne more pokazati vsega, kar zna. "Pazljiv moram biti, kaj rečem, vendar sem govoril z enim izmed Unitedovih igralcev, ki mi je dejal, da zaradi Van Gaalove taktike lahko izkoristi samo polovico svojega potenciala," je začel Burt, nato pa dodal: "Fant je mnenja, da to ni pravično do njega, niti do navijačev. Na igrišču enostavno ne more pokazati česa je sposoben, zato zelo težko igra v Unitedu."

Članki iz rubrike