gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 29.11.2015 21:35:51

Zaostrovanje pri Chelseaju: Costa vrgel "markirko" proti Mourinhu (video)

Kot da ne bi bile dovolj vse glasnejše govorice o nesoglasjih med trenerjem Chelseaja Josejem Mourinhem in napadalcem Diegom Costo, se je pripetil še zelo zgovoren manjši incident.

Pred le nekaj meseci je bil Costa Mourinhev ljubljenec in strelec številnih zadetkov, zdaj pa so razmere precej drugačne. V pričakovanju nedeljskega obračuna s Tottenhamom je portugalski strateg brazilskega napadalca s španskim potnim listom kar ostro kritiziral, vse skupaj pa je nadgradil na tekmi. 

"Zelo slabo predvideva dogodke na igrišču in se nanje počasi odziva. zato dosega tako malo zadetkov in nam ni v pomoč," je med drugim dejal Mourinho, ki je nato Costo pustil na klopi, z njega pa ga kljub izidu 0:0 ni poslal v igro. Kombinacijo vsega pa je Brazilec zelo slabo sprejel, kar je tudi jasno pokazal. 



Ko je spoznal, da ne bo vstopil v igro in da se je zgolj zaman ogreval, se je besen tako zaradi izjav kot zaradi dogodkov na stadionu vrnil na klop in jezo pokazal vesoljnemu svetu. Energično je slekel "markirko", kot nogometaši pravijo fluorescentnemu površniku za ogrevanje, in jo prek rame zabrisal v smeri Mourinha. 

"Ne verjamem, da je hotel kaj zares slabega. Če bi me hotel poškodovati, bi verjetno uporabil kaj drugega, ne lahkega površnika," se je po tekmi kljub novemu neuspehu sicer šalil Portugalec, toda lahko ste prepričani, da so njegovi pravi občutki drugačni. Mnogi pravijo, da je Costi dokončno odklenkalo.

Članki iz rubrike