pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 09.02.2016 17:06:10

Škandal: Valencia sili otroke k spremljanju izgubljene tekme z Barco

Španski mediji so razkrinkali namen v krizo zabredlega kluba, da bi tribune svojega stadiona za silo napolnil na nemoralen in medna tudi nezakonit način.

Že pred dnevi so španski kolegi pisali o tem, da je Valencia s sankcijami zagrozila članom vseh svojih otroških ekip, če se v sredo zvečer ne bi zglasili na stadionu in si ogledali povratnega pokalnega srečanja z Barcelono. Klub je tako poročanje zanikal, vendar mu je sloviti časopis Marca odgovoril z objavo originalnega elektronskega sporočila

Tega je Valencia poslala vsem svojim otrokom, od 17-letnikov do malčkov, in jim dejansko sporočila, da je udeležba obvezna ter da smejo manjkati le z zdravniškim opravičilom. Originalno sporočilo objavljamo v nadaljevanju, iz njega pa je vsakemu z znanjem španskega jezika razvidna vsa prisila.

Vsi otroci se morajo zglasiti na Mestalli, in sicer ob zanje neprimerni 21. uri, priti pa morajo v spremstvu odrasle osebe. Če tega ne bodo storili, jim je klub zagrozil z obravnavo odsotnosti, kot da gre za neupravičeno odsotnost s treninga, ter posledično izključitev iz ekipe za naslednje tekme.


Valencia mora tekmo odigrati po tem, ko je prvo srečanje v Barceloni izgubila z 0:7 in ji gre v zadnjem času nasploh obupno slabo. V klubu se zato bojijo povsem praznega stadiona, zdaj pa so se našli na hudem udaru organizacij za pravice otrok, vodstva tekmovanja in še koga. 

 


Značke: valencia, barcelona

Članki iz rubrike