cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

gv
gv
0 24.06.2016 21:08:53

Rakitić bo obiskal Bijeljino in si ogledal svoj semafor

Profimedia


V mestu Bijeljina, ki se nahaja na severovzhodu Bosne in Hercegovine, domuje nogometni klub Radnik. Slednji igra v tamkajšnji prvi ligi, z zmago v pokalu pa si je zagotovil nastop v kvalifikacijah za ligo Europa.

Tekme igra na tamkajšnjem stadionu, ki ima povsem solidne tribune, do konca aprila pa je imel eno napako. Bil je namreč brez modernega semaforja, za tablo, na kateri so ročno spreminjali izid tekme, pa so skrbeli pobiralci žog.



Toda konec aprila so namestili tudi težko pričakovano pridobitev, katero pa jim je kupil hrvaški zvezdnik Barcelone Ivan Rakitić. Slednji je za moderno napravo odštel 25 tisoč evrov, s to potezo pa je priskočil na pomoč predsedniku kluba Mladenu Krstajiću, s katerim sta nekoč skupaj igrala za Schalke.

"Zagotovo bom po koncu evropskega prvenstva obiskal Bijeljino. Bilo bi popolno, če bi Radnik obiskal kot evropski prvak. Takoj ko bom imel priložnost, bom obiskal klub in si ogledal ta semafor," je dejal hrvaški zvezdnik in se še enkrat zahvalil predsedniku kluba Krstajiču. "Za mene je Mladen Krstajić eden in edini. On je več kot prijatelj, za mene je del družine. Zelo mi je pomagal na samem začetku kariere in tega ne bom pozabil nikoli."

Članki iz rubrike