zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 22.07.2016 20:35:13

Kam so izginile Zlatanove tetovaže? Odgovor vam ob vzel sapo (foto + video)

Profimedia
Zlatan Ibrahimović je s svojimi oboževalci pred dnevi delil videoposnetek, na katerem se zgoraj brez igra z žogo na plaži, njegovo telo pa ni poslikano s tetovažami. Pojavila so se vprašanja, kam za vraga so izginile njegove tetovaže.

Popularni Ibrakadabra je znan kot nogometaš, ki ima na sebi številne tetovaže. V sezoni 2014/15 je v 25. krogu francoskega prvenstva na tekmi proti Caenu po fantastičnem zadetku (v spodnjem videoposnetku) slekel dres in pokazal številne tetovaže, ki so krasile sprednji del njegovega telesa. 

Na telesu Zlatana Ibrahimovića so bila izpisana številna imena, zdaj, ko se je neverjetno popularni Šved oglasil na svojem družabnem omrežju, na katerem je delil videoposnetek, na katerem počne vragolije z žogo na kalifornijski plaži Venice v Los Angelesu, pa teh tetovaž več ni bilo videti.

Seveda so se začela porajati vprašanja, kaj za vraga se je zgodilo s tetovažami. Resda je Ibrahimović skorajda bog nogometa, a čarovnik vseeno ni. 

Odgovor Šveda na to vprašanje pa je osupnil mnoge. "Ko sem si slekel dres proti Caenu, so me številni vprašali, kaj pomenijo te tetovaže. Imel sem odstranljive tetovaže 15 resničnih ljudi, ki trpijo za lakoto. Tetovaže so zdaj sicer izginile, toda ti ljudje ostajajo. Upam, da jih vidite preko mene," je pojasnil fantastični Ibrahimović.

ibrahimovic

"Kamorkoli grem, me ljudje prepoznajo, vzklikajo moje ime, navijajo zame. Ampak obstajajo imena, za katera nihče ne navija. Če bi lahko, bi zapisal čisto vsako ime na moje telo. Toda zunaj v svetu je kar 805 milijonov ljudi, ki trpijo za lakoto ... Zato zmeraj, ko boste zaslišali moje ime, boste slišali tudi njihova imena. Zmeraj, ko me boste videli, boste videli tudi njih," je pred časom dejal novopečeni napadalec Manchester Uniteda.

Marina Catena, direktorica WFP (World Food Programme) za Francijo je v času, ko je Zlatan pokazal svoje tetovaže, pojasnila, zakaj so se odločili, da prav Ibrahimovića zvabijo v svojo kampanjo. "Sanjala sem, da bi nekdo lahko naše sporočilo prenesel na zelo preprost način. Spomnili smo se na Zlatana Ibrahimovića, ki ga vsi zmeraj prosijo za avtograme. In smo pomislili, zakaj ne bi bil Zlatan tisti, ki bi imel tokrat avtograme na svojem telesu. Ponosni smo, da je sprejel, da bo prenesel naše sporočilo," je takrat dejala Catena.

Članki iz rubrike