stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 23.07.2016 10:54:11

To so najgrši nogometni dresi

Navijače Norwicha, ki je izpadel iz premier lige, je sram. Na drugi strani se njihovi tekmeci smejijo na vsa usta. Klub je namreč predstavil tri garniture dresov za novo sezono in tretji je hitro zaslovel kot najgrši, kar jih je.

Klubski veljaki so se skupaj z oblikovalci skušali približati podobnemu vzorcu iz sezon v prvi polovici devetdesetih, ki je že takrat dvignil ogromno prahu. Očitno so se ravnali po načelu, da je dvignjen prah oziroma reklama za klub tudi v tem primeru nekaj dobrega za klub.


"Upam, da bodo navijači prav zares uživali v teh dresih, ravno tako, kot smo mi uživali, ko smo jih oblikovali," je na način, kot bi se sprehajal po meji sarkazma, povedal direktor prodaje in promocije kluba iz Norwicha Steve Balmer-Walter in potem še pojasnil: "To je eden najbolj prepoznavnih vzorcev na nogometnih dresih. V letih med 1992 in 1994 je že delil ljudi in njihova mnenja. Bržčas bo tako tudi tokrat."

Navijači drugih klubov se kajpak norčujejo in komaj čakajo, da nogometaše Norwicha v prav teh dresih vidijo ob gostovanju v njihovem mestu.

Značke: norwich-city, dres

Članki iz rubrike