zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 26.07.2016 19:39:24

Nov zasuk v sagi Paula Pogbaja?

Najdražji prestop vseh časov se še vedno vleče kot jara kača. Danes bi lahko bil ta dan, toda kasneje se je po novem zapletu izkazalo, da temu ne bo tako.

Manchester United je odločen v svoje vrste pripeljati Paula Pogbaja, ki ga je pred leti prepustil Juventusu za vsega milijon evrov. Tokrat bi utegnil plačati 120-kratnik tiste cene, da ga zvabi v svoje vrste, toda zapletov je vse več.

Potem ko je po poročanju nekaterih španskih medijev v vabo zagrizel še Real Madrid, ki si prav tako želi Francoza v svojem moštvu, je danes odjeknila novica iz Miamija, da naj bi zdravniški pregled tam odpovedali.

Na Floridi, kjer je trenutno Pogba na zasluženem oddihu po dolgotrajnem Evropskem prvenstvu, je bilo vse pripravljeno na zdravniški pregled, s katerim bi lahko dokončno zapečatili prestop v United, a je tega odpovedal kar razvpiti agent Francoza Mino Raiola.


Ta je menda sporočil zdravniku, da naj kar ostane na dopustu in se vrne kasneje. Zakaj "menda" in "naj" v tej zgodbi? Ker je vse skupaj omenjeni zdravnik v poročilu zavrnil. 

Gospod Linfante je vse skupaj odločno zanikal prek twitterja, ko so ga mnogi bombardirali z vprašanji o resničnosti navedb španskega časnika AS. No, morda zdravnik vendarle dopušča možnost, da na Floridi obstaja še kdo z imenom Italo Linfante.

Zdaj pravzaprav nihče ne ve, kdo pije in kdo plača, saga o prestopu pa se bo zagotovo zavlekla tudi v avgust.

Značke: nogomet, pogba, united

Članki iz rubrike