1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 27.07.2016 20:09:09

Zimzeleni Totti: Večina sledi denarju, le peščica pa srcu

reuters
Na temo preplačanega novega člana Juventusa Gonzala Higuaina se je oglasil tudi Francesco Totti, ki se mu kar zvrti, ko vidi, kakšen denar se obrača v italijanskem prvenstvu.

Totti je Higuainov 90 milijonov vreden prestop označil za pravo katastrofo in dejal, da vse preveč nogometašev sledi denarju. "Ni veliko takšnih, ki bi sledili svojemu srcu. Vse preveč nogometašev zanimajo le lovorike in njihov zaslužek. So kot nekakšni popotniki," je povedal Totti, ki je ob Higuainovem prestopu začutil, da je Argentinec izdal navijače Napolija. "Če bi jaz razmišljal le o denarju in financah, bi moral zamenjati klub že pred desetimi leti. Zaslužil bi več, kot zaslužim pri Romu. Sam sem se odločil ostati zaradi strasti in ne denarja. Toda šport se je zelo spremenil, zdaj se vse vrti okrog denarja. Ljudje na stadion pridejo gledat nogometaša, ki igra v njihovem dresu in upajo, da jih ne bo izdal," je razlagal nogometni romantik Totti.

"Poglejte najnovejši primer Higuaina, to je katastrofa. Toda povsem normalno je, da tujci pridejo v Italijo in ko vidijo boljšo priložnost, jo zagrabijo," je bil še kritičen.

Članki iz rubrike