pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
7 27.02.2017 08:41:49

Pique po twitterju norel na sodnike na tekmi Reala, Sergio Ramos vrača udarec (foto)

Gerard Pigue
vszi
Včerajšnji večerni obračun je prinesel več kot le rekord Cristianu Ronaldu. Znova so na površje privrela trenja med Gerardom Piquejem in sodniško organizacijo ter Realom iz Madrida.

Cristiano Ronaldo je s svojim 57. zadetkom iz enajstmetrovke prišel do naziva najboljšega strelca z bele pike, kar pa ni ustavilo Gerarda Piqueja, da ne bi znova izstrelil nekaj strupenih puščic usmerjenih v Real in sodniško organizacijo.

S svojim tvitom je znova zbodel la ligo in sodnike, v medijih pa mu je vrnil Sergio Ramos, sicer dolgoletni reprezentančni kolega v osrčju obrambe, s katerim imata kar nekaj zgodovine.

"Proti istim moštvom. 8 točk razlike. 8 in še kaj. Ti izseki so iz madridskih medijev, da ne boste dvomili," je zapisal in s tem zbodel sodniško organizacijo. Po tekmi pa se je oglasil tudi kapetan Reala Sergio Ramos

"Bil bi zelo presenečen, če bi kaj takega zapisal Messi," je slikovito začel in opisal odnos Piqueja s španskimi mediji, sodniki itd. 

"Vse vemo o svetu, kjer je vse uperjeno kot zarota proti Piqueju. Sodniki imajo zahtevno nalogo, mi pa moramo poskrbeti, da bodo delo opravili čim bolje. Nekateri sodniki kdaj dajo, drugi vzamejo. Moraš biti pripravljen na vse," je malce diplomatsko odgovoril Ramos, ki se na teh osem točk, ki jih omenja Pique požvižga.

"Ne bomo se ukvarjali s temi problemi, saj ne bo spremenilo čisto nič. Tri točke so bile dodane na lestvici in še naprej bomo ostali prvi."




Članki iz rubrike