oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 08.12.2014 18:17:05

Razkrivamo: V Novem mestu padale zaušnice

Arsen Perić
V dvoboju med Krko in Gorico je bilo vroče tako med, kot po tekmi.

Obračun dna razpredelnice je bil za obe moštvi zelo pomemben, odločal je namreč o tem, kdo se bo vsaj za nekaj časa rešil nehvaležnega devetega mesta, ki na koncu sezone pelje v dodatne kvalifikacije za obstanek v prvi ligi. Skladno s pomembnostjo tekme so bili živci na obeh straneh zelo napeti, glavni sodnik Dejan Balažič je imel polne roke dela. Na koncu je pokazal kar 11 rumenih kartonov.


Strasti med obema ekipama so prvi vrhunec doživele pred koncem srečanja, ko naj bi gostujoči nogometaš Nabil Taider rasistično užalil temnopoltega vezista domačih Nana Adda Welbecka-Maseka. To je ganskega nogometaša seveda povsem vrglo iz tira, ravnodušni pa niso ostali niti ostali domači igralci, ki so jih Taiderju pošteno napeli. Balažič je celoten spor rešil na salomonski način in pokazal rumeni karton bratu bolj znanega Saphirja, ki trenutno kot posojen igralec milanskega velikana Interja brani barve Sassuola, zaradi protestov je porumenel tudi Danijel Rašić.

A celotna zadeva se je s tem šele začela. Po naših informacijah je nekaj minut po koncu dvoboja, ko naj bi goriški nogometaši že počasi zapuščali garderobo na Portovalu, prišlo tudi do fizičnega obračunavanja med člani obeh moštev. V glavni vlogi naj bi bil znova Taider, ki je tudi v hodniku nadaljeval z grobim žaljenjem Welbecka, kar ni bilo po godu domačim nogometašem, še posebej Marinu Periću. Hrvaški napadalec se je spustil v besedni dvoboj z alžirskim vezistom, Taider pa naj bi mu celo prisolil zaušnico. Takrat je dokončno prekipelo nekaterim domačinom, ki so se družno spravili na goriškega igralca. Preden se je vse skupaj umirilo, naj bi Taider prejel kar nekaj bolečih udarcev. Ni kaj, fantje obeh ekip so kot vse kaže preveč dobesedno vzeli besede trenerjev, da se je treba za klubske barve boriti do zadnje kapljice krvi.

Članki iz rubrike