franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ba
ba
0 03.03.2015 15:35:40

Tavares: Velja za vsako, tudi za Olimpijo

Drago Wernig - TAKA
Kapetan je spomladansko premiero začel na klopi, v konici napada sta prednost dobila Dalibor Volaš in Luka Zahović.

Brazilski napadalec je priložnost dočakal v končnici in nemudoma zadel v polno. Kot Vijol'čni bojevnik, laskavo priznanje navijačev si je prislužil že četrtič zapored.

"Odlično smo začeli nadaljevanje prvenstva, z visokim rezultatom in igro na primerni kakovostni ravni. Stopnjevali smo ritem med tekmo in potrdili odlično telesno pripravljenost. Izid 5:1 razkriva naše ambicije, naše želje. Hočemo biti najboljši in tudi v tej sezoni osvojiti naslov prvaka. Vse bomo storili, da bi nam znova uspelo," je po prvi uradni zmagi v letošnjem letu povedal Marcos Tavares.

Na igrišče je prišel šele v končnici, a ga to ni oviralo, da je strelski izkupiček povečal na enajst golov. "Jezus mi je pomagal, ob prvem dotiku z žogo sem že dosegel zadetek. Zelo sem vesel. Vsak gol, ki pomaga ekipi, pomeni posebno veselje in prinaša posebne občutke," pravi ljubljenec vijoličastih navijačev in zato kakopak ni presenečenje, da je bil v glavni vlogi že pred tekmo.

861-6-bojevnik dw
Drago Wernig - TAKA
Vnovič, že četrtič zapored so mu privrženci dvanajstkratnih prvakov namenili naziv Vijol'čni bojevnik: "To je velika čast, zelo sem vesel in se zahvaljujem vsem navijačem, ki so glasovali zame. Tukaj in v Braziliji, kjer je glasovala celotna družina. Ponosen sem, da so mi navijači namenili dovolj glasov za zmago in s tem novo priznanje."


Že jutri je pred Antejem Šimundžo in njegovimi varovanci nov velik izziv. Večni derbi v Stožicah. "Takoj ob odhodu stadiona smo že preusmerili misli k naslednji tekmi. Motivacija je na najvišji ravni, vsaka tekma je za nas kot finale prvenstva. To je veljalo za Gorico in bo tudi za Olimpijo."

Članki iz rubrike