sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

liz
liz
0 04.03.2015 23:26:56

Šeliga: Že gledamo naprej

Drago Wernig - TAKA
Aleksander Šeliga je bil na derbiju prav gotovo eno glavnih imen Olimpije.

Z nekaj izjemnimi obrambami je namreč poskrbel, da gostje niso uspeli v domačo mrežo pospraviti še kakšne žoge, a to vseeno ni bilo dovolj za kakšno točko.


"Škoda, dobro smo se pripravljali na tekmo. Nadejali smo se pozitivnega rezultata, a nam na žalost ni uspelo. Nimamo kaj, čestitati moramo Mariboru, mi pa že gledamo naprej proti sobotni tekmi z Rudarjem, ki bo verjetno še težja od današnje," je uvodu povedala ljubljanska hobotnica in se dotaknila dogodkov, ki so po njenem mnenju v največji meri vplivali na potek dogodkov na igrišču: "Dejstvo je, da je Andraž naš mogoče najboljši igralec in da je igrišče zapustil v zelo neprimernem trenutku. Tudi zadetek, ki smo ga dobili povsem po nepotrebnem, je gotovo vplival na potek tekme. Prav tako si nismo ustvarili neke stoodstotne priložnosti, čeprav smo igrali doma. Nič, gremo dalje."

Pohvalil je tudi gledalce, ki so v lepem številu napolnili Stožice. "To je zelo pohvalno. Vzdušje je bilo pravo, škoda le, da so manjkali tisti "moji" za golom, potem bi bilo fantastično. Mogoče bodo pa z nami na naslednjem derbiju," je bil optimističen ljubljanski kapetan, ki kljub porazu ne obupuje, in je prepričan, da si bo Olimpija izborila Evropo: "Igrali smo proti državnemu prvaku, ki je še pred tremi meseci nastopal v ligi prvakov, pač smo izgubili. Zdaj moramo iskati točke proti svojim neposrednim tekmecem."

Članki iz rubrike