sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

ba
ba
0 27.03.2015 10:18:16

Gorica brez licence?

Nikola Miljković
Goriški prvoligaš se ukvarja z velikimi težavami.

"S Sampdorio smo se dogovorili o vseh podrobnostih sodelovanja. Na kakšen način naj bi potekalo, za zdaj ne bi razkrival, toda pogodbe so pripravljene, ampak podpisane bodo le v primeru, da ostanemo prvoligaši in pridobimo licenco za prihodnjo sezono. To je kakopak logičen pogoj," je pred dnevi za naš časopis med drugim povedal Robert Vrtovec.

820-2-vrtovec gw
Grega Wernig

"Popolnoma jasno je, da nam brez tega, da bi igralci in zaposleni privolili v preložitev izplačil zaostalih obveznosti, ne bo uspelo. Ne more uspeti. Vem, da je fantom hudo, da trpijo in kljub vsem težavam pošteno trenirajo, igrajo, vendar moramo ostati potrpežljivi. Vsi skupaj. Vsi smo v istem, zelo vročem loncu," je še pristavil prvi mož Gorice.

Zdaj se iztekajo zadnji dnevi do končnega roka za oddajo dokumentacije za pridobitev licence, goriški obeti so vse prej kot dobri. "Igralcem, ki smo zastopali barve Gorice že v pretekli sezoni, klub dolguje osem plač. Obljubljajo, da bomo dobili nekaj denarja še pred začetkom licenciranja. V nasprotnem primeru tudi naših podpisov ne bo," je bil po zadnji tekmi z Rudarjem zelo jasen Matija Širok.

Po nekaterih informacijah naj bi v zadnjem hipu nekaj denarja prispevali nekateri lokalni gospodarstveniki, ki pa menda finančni vložek pogojujejo z odstopom Roberta Vrtovca ...

Članki iz rubrike