sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

rb
rb
0 13.04.2015 18:54:36

Volaš: Agim mi je prepustil vlogo izvajalca

Drago Wernig
Koprski napadalec v vijoličastem dresu je k zmagi na Bonifiki prispeval dva gola.

"Super dan, super tekma. Z lepo zmago. Veseli spoznanje, da smo zmagali s tako visoko razliko, to smo potrebovali. Dobro smo se pripravili na tekmo, prišli dan prej na Obalo, se prilagodili vremenu, saj je bilo 20 stopinj, kar je pomenilo precejšnjo spremembo v primerjavi z vremenom v Mariboru," Dalibor Volaš po zmagi na Bonifiki zadovoljstva ni skrival.


"Popolnoma smo nadzorovali potek dogajanj, sploh po njihovem rdečem kartonu. Ampak tako je bilo tudi po izključitvi na naši strani. Pokazali smo moč, rutino v izvedbi," je pristavil koprski napadalec v vijoličastem, ki je prispeval dva gola, obakrat je zadel z bele točke: "Vsak gol je pomemben. Sicer Agim izvaja enajstmetrovke, vendar mi je odstopil vlogo izvajalca in uspel sem obakrat zadeti. Zelo sem vesel."

Daliborja Volaša v zadnjem času ni bilo ravno veliko na igrišču. Po eksplozivnem začetku pomladi, ko je trikrat zatresel mrežo Gorice, se je nekoliko "spraznil", a še naprej naporno treniral in potrpežljivo čakal na priložnost: "Toliko je tekem, da se zavedamo, da bomo vsi igrali. Naša naloga je, da dobro delamo in priložnost bo prišla. V Kopru sva Luka in jaz zadela, super razplet. Vsak skuša izkoristiti ponujeno priložnost. Vsi pa delamo za skupen cilj, da bi bili prvaki in pokalni zmagovalci."

V drugem polčasi dvoboja na Obali so imeli Mariborčani na igrišču tri 19-letnike in enega 18-letnika, kar za ekipo, ki ima vedno najvišje cilje, ni ravno običajno. "Stojanovića in Zahovića smo vsi vajeni na igrišču, Vuklišević je že občutil igranje v članski konkurenci. Je pa zanimiva zgodba, kako je debitiral Vokić. Igral je sproščeno, lahkotno, kot bi imel za seboj že 50 tekem med člani. Ekipa vedno potrebuje mlade moči, Vokić je pokazal, da je iz pravega testa in da lahko računamo na njega v prihodnosti," je novega mladega soigralca pohvalil Dalibor Volaš

Članki iz rubrike