palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

br
br
0 26.04.2015 10:49:31

Volaš: Lepo bi bilo spet zaigrati pred polnim Ljudskim vrtom

Drago Wernig - TAKA
Po prepričljivi zmagi nad Radomljani Mariborčani živijo v pričakovanju večnega derbija, ki bo v sredo ob 17. uri v Ljudskem vrtu.

"Izredno smo zadovoljni, temeljito smo se pripravili. Najtežje so tekme, ko vam vsi vnaprej vpišejo zmago, toda položaj na lestvici vedno ne odloča. Potrudili smo se in zasluženo zmagali," je bil po visoki zmagi proti Radomljam ob Kamniški Bistrici razumljivo zadovoljen Dalibor Volaš, ki se je dvakrat vpisal med strelce in se izkazal tudi z dvema podajama.

"Kot sem rekel že ob prihodu, res sem vesel, da sem nazaj, da dosegam zadetke. Ekipa me je dobro sprejela in upam, da se bomo še dolgo skupaj imeli lepo. Vsi trije napadalci, ki smo tokrat dobili priložnost, smo zabili gole, si podajali, naredili svoje. In v tem slogu želimo nadaljevati. Nihče ne razmišlja samo o zadetkih. Če nekdo poda za gol, se mu bo vrnilo, obrestovalo. Če ne že na isti tekmi, pa na eni od prihodnjih. Pomembno je, da smo ekipa. Naš cilj je enak: da smo prvi," je pristavil koprski napadalec v vijoličastem.

905-6-vrsic dw
Drago Wernig - TAKA
Tako kot ekipa, se v želeni ritem vrača tudi Dare Vršič: "Nekaj takšnega smo potrebovali v teh trenutkih, ko so se nakopičile težave in se nam ni vse izšlo po načrtih kljub želji, trudu. Ti goli nam bodo povrnili samozavest, ki jo je ekipa potrebovala. Vsekakor nas čakajo boljši dnevi."

Zdaj so misli osredotočene na večni derbi, v sredo bo pod Kalvarijo gostovala Olimpija. "Lepo bi bilo zaigrati pred polnim Ljudskim vrtom. Jaz že dolgo nisem in upam, da bodo v sredo prišli na stadion številni gledalci, da bomo uživali v tekmi in kar je najbolj pomembno, da bi osvojili nove tri točke med pohodom proti naslovu prvaka."

Članki iz rubrike