nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

rb
rb
0 05.05.2015 13:11:58

Na derbiju za 3300 evrov kazni

Grega Wernig
Večna tekmeca ob nekaj denarja.

Zadnji večni derbi v Ljudskem vrtu je minil brez izgredov, toda namestnik disciplinskega sodnika NZS Roman Rogelj je kljub temu imel dovolj razlogov, da je kazen namenil obema kluboma. Precej višjo Mariboru. Vijoličasti bodo morali odšteti 2700 evrov zaradi nešportnega vedenja navijačev. Toliko stanejo žaljivo skandiranje, uporaba pirotehnike na tribuni in pirotehnika odvržena na igrišče, kakopak je upoštevana tudi predkaznovanost. Olimpijo je prav tako zaradi nešportnega vedenja navijačev (uporaba pirotehnike na tribuni, predkaznovanost) doletela kazen v višini 600 evrov.

KLINARJU ŠTIRI TEKME PREPOVEDI
Roman Rogelj je razkril tudi kazni za zadnji prvenstveni krog. Koprčani bodo morali zaradi šestih rumenih in dveh rdečih kartonov v celjski Areni Petrol na račun zveze nakazati 480 evrov, Gorica in Krka pa po 300 prav tako zaradi pretiranega števila opominov

Oba izključena kanarčka, Miha Gregorič in Amar Rahmanović, bosta počivala na eni tekmi, enako velja za Goričana Matijo Široka, najslabše pa jo je odnesel Denis Klinar, ki bo trenerju Rudarja Jerneju Javorniku znova na voljo šele v zadnjem krogu. Ostro kazen štirih tekem prepovedi igranja si je prislužil zaradi izključitve ob Kamniški Bistrici, ko je s prekrškom zaustavil Dejana Trajkovskega. Uradna obrazložitev: nasilni zamujeni štart s podplatom v predel goleni nasprotnega igralca, predkaznovanost.

Članki iz rubrike